top of page

Scheidsrechtersopleiding

arbitrage arbitres skifb skif belgium karaté belgique cours de karaté

Binnen onze federatie speelt de scheidsrechtersopleiding een belangrijke rol in onze ontwikkeling. Dit biedt niet alleen kansen voor technische verbetering, maar is ook een manier om bij te dragen aan de hoge niveau van onze sport. We organiseren regelmatig trainingen op zowel nationaal als internationaal niveau, waardoor onze scheidsrechters de kans krijgen om hun vaardigheden constant te verbeteren.

Onze scheidsrechters spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van onze sporters. Ze nemen actief deel aan trainingen van het nationale team, versterken hun scheidsrechtersvaardigheden en verhogen tegelijkertijd het niveau van onze atleten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat onze scheidsrechters hooggekwalificeerd zijn, in het bezit van nationale en/of internationale diploma's, die hen het recht geven om te officiëren op Europese en wereldkampioenschappen, waardoor wedstrijden van de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd.

Sensei Achour Bakkioui, 7de dan, is verantwoordelijk voor de Franstalige scheidsrechters.

Sensei Stefan De Puysseleir, 5de dan, is verantwoordelijk voor de Nederlandstalige scheidsrechters.

Onze hoofdinstructeur, Stephane Castrique (6de dan), bekleedt een prominente positie in de Europese Technische Commissie, waar hij actief bijdraagt aan de opleiding van internationale scheidsrechters.

Chief referee

bottom of page